Vardag

Nu har jag tagit mig igenom hälften av mina två helvetesveckor på jobbet. Nu ska jag jobba 6 dagar i sträck innan jag är ledig nästa gång, sen kommer mitt schema förhoppningsvis rulla på i normal takt.

Igår efter jobbet tog jag en sväng till Ikea och köpte takskenor till badrummet så att jag kan få upp det där jävla duschdraperiet någongång. En vanlig duschstång funkar inte på grund av badkarets position.
Jag passade även på att köpa ny tv eftersom min tjocktv har varit trasig nu i typ 3 månader. Så på tisdag kommer den med leverans :)

Idag har jag varit ledig och halva dagen gick åt till att sova. Vaknade först vid 9, men somnade om och sov till 14. Andra hälften av dagen tillbringade jag med att diska och frosta av frysen, samt duscha och göra mig iordning.
Nu ikväll var jag och Emelie iväg till Backaplan och Bäckebol. Jag hittade ett par snygga skor som jag köpte. Ska ge mig ut på mer skojakt snart, jag behöver verkligen nya höstskor. Och höstjacka. Och stickad tröja. Och vantar. Och halsduk.

Redo för stan

Ska kika om jag hittar nåt värt att spendera lönen på, sen fika med en kompis.


Hatar att mitt hår ser kort ut :(


Blog you later, eller vad man nu säger.

Någon världsbra rubrik.

Nej, jag har inte dött. Jag har bara.. haft annat för mig? Eller så har jag bara inte haft någon inspiration till att blogga överhuvudtaget.

Så vad har hänt sen senast?
  • Wacken
    It was freaking awesome, som vanligt! Var full som en jude i 5 dagar, träffade en massa underbart folk, lyssnade på grym musik och såg underbara band. Blev knidnappad av tasmanier, uppraggad av både österrikare och australienare, grävde fällor åt ful(l)a tyskar och en massa annat. Längtar redan till nästa år!
    Dags att boka biljett snart :)

  • Jobbet
    Lika kul som det låter.. Stressar mer eller mindre sönder mig, mina händer mår skit och allt är mer eller mindre inte okej. Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till, faktiskt.
    Har en del planer som snurrar i huvudet, men det krävs research, en massa jobb, pengar och tålamod till det. Jag vill, men jag vet inte om jag vågar. Får ta och klura på det ett tag till.

  • Håret
    Ny årstid på väg in, vilket betyder att Exorciqa byter hårfärg. Blir alltid så på våren och på hösten, vill ha förändring. Så det fick bli en favorit i repris. Godisluggen. Hade denna färg på håret när jag var typ 17-18.
    Trivs så jävla bra i det! Får se hur länge jag har det innan jag tröttnar igen, haha!


  • Fritiden
    Vilken fritid..? Känns som om jag bara jobbar och inte gör annat. Var dock på en "wacken reunion" förra helgen med folk från vårat camp. Grejen var att det bara var 3 av oss som kunde komma, haha. Men det var en massa annat trevligt folk där och jag hade riktigt kul.
    Jag kommer inte ha något liv dom kommande två veckorna, är typ ledig två dagar eller nåt sånt på den peroiden av någon världsbra anledning.
    Maaah, jag blir galen!


Nu är det nära!

Nu ska jag snart bege mig in till stan, möta upp folk, korka upp vinet och kl. 21.40 bär det av mot Tyskland.
Kommer vara inaktiv här fram till söndag kväll/måndag.



Tills dess; ha det awesome, för det ska fanimig jag ha! :D

God morgon!

Jag lyckades få sömn inatt, trots att jag kände mig som ett barn dagen före julafton igår. Idag känns det som om jag har asmycket att göra verkligen, så det är nog lika bra att jag sätter igång nu.
Om 13 timmar befinner jag mig på en buss tilll mitt älskade Wacken :D

Får se om jag hinner uppdatera nåt mer innan jag åker.


Shopping spree

Igår vaknade jag klockan 06 och var hur pigg som helst. Måste ha varit för att jag sov och slappade en massa i lördags.
Hann storstäda, duscha och göra mig iordning innan klockan var halv 12, då drog jag in till stan och handlade en massa nödvändiga (?) grejer till Wacken. Bland annat en luftmadrass, lösögonfransar, hårfärg, badlakan och smink.
Var även förbi Tele2-butiken en sväng och fixade en iphone. Och när jag kom hem var det tvättstugan och matlagning som gällde.



Jag ska in en sväng till stan idag med, måste fixa lite andra saker som jag missade igår. Bland annat lite mer smink, en ny piercing till läppen samt växla pengar.
Och systembolaget, såklart!

bloglovin