Fan, min vän. Ängel. Jag har saknat dig

"Hej, hoppas du tänker på mig
för jag tänker hela tiden, ja du känner väl mig
jag gråter blod av en ständig längtan
 
Sympati, fan jag vet hur det funkar
alla ger mig vatten när jag ligger här och druknar
tack för hjälpen, inget mer för all del
 
Jag har ett stort hjärta men det frostar ibland
tänker på minnen och vill offra min hand"
 
[Fronda; Tapper soldat]
 
 
Du var mitt bollplank. Våra nattpromenader.
Jag är glad att du är tillbaka.

Hey ho, let's go!

Nu kör jag sockerfritt i minst en månad! Lchf, here I come! ..again. Ska försöka äta ekologiskt i den mån det är möjligt också (med studentekonomi blir det en förjävla utmaning), samt sluta röka. Har varit rökfri i 2 dagar.
Shit vad extremt hälsosamt jag kände mig helt plötsligt. Men det kan jag behöva, 8,5 kg av min kroppshydda ska vara borta inom 3 månader!
 
HEJDÅ!

Helgen

Efter en heldag i skolan med genomgång av Hälso-och sjukvårdslagen och Socialtjänstlagen (ZzzZzz) åkte jag hem till Lindanummerett. Satt och snackade lite random saker, sen började vi göra oss iordning för att åka till stan och se 69 Eyes senare på kvällen. Några andra kompisar dök upp också, och vi började bli lulliga på billigt rosévin och öl.
 
Väl framme vid Sticky Fingers hade förbandet precis gått av och i väntan på huvudbandet blev det öl och tjöt med sällskapet. 69 Eyes spelade och jag hade så jävla kul! Bra blandning av gammalt och nytt (även om jag inte är nåt fan av deras senaste album).
Klockan var inte mer än runt halv 12 när de slutade spela, så vi bestämde oss för att dra på hemmafest (efterfest för våran del). Även där hade jag skitkul verkligen och tiden bara flög iväg. Tror jag var hemma runt halv 6 på morgonen.
 
Fick inte sova länge alls, för en löpande katt satt och jamade hysteriskt i hallen klockan 9 på morgonen. Bakfull som ett as tog jag mig upp och la mig i soffan istället. Där blev jag kvar hela dagen, glodde på serier och sov om vart annat. Vid 6-tiden drog jag hem till Lindanummerett. Vi gick till affärn och köpte en massa gott, åkte hem till Linda igen och ägnade kvällen åt att se på Melodifestivalen haha! Ostbricka och en massa dålig musik.
Copacabanana, wtf hände där liksom? Jävligt pinsamt startfält i år.. Men låten som vann var faktikst helt okej.
 
 
Och mellanspelet med förra årets vinnarlåt Euphoria var fantastiskt!
 
 
Idag söndag ska jag inte göra speciellt mycket. Mest en massa plugg och sånt skoj...

Tiggeri

Nu jävlar har Göteborgs tiggare vaknat ur vinterdvalan! Så fort det börjar bli lite varmare och soligare ute så kryllar det av dem på gator och torg. Satt och väntade på vagnen hem i Brunnsparken idag och inom loppet av 5-6 minuter hade 4 olika tiggare kommit fram till mig, skramlandes med några mynt i sina slitna kaffemuggar från McDonalds. Okej att det sitter dubbelvikta tanter (i någon slags bönposition?) lite här och där, men att det kommer fram folk och bokstavligen trycker upp muggarna i ansiktet på en.. Inte riktigt okej, va.
Verkar vara en hel jävla bransch det där. Men trött blir man..
 

Gråtmaraton

Har du inte sett Jonas Gardells "Torka aldrig tårar utan handskar" rekommenderar jag verkligen att du gör det. Snacka om gråtmaraton och känslosam berg- och dalbana. Filmerna är gripande, stundom roliga och lättsamma, stundom sorgsna och sjukt tunga.
Hur som helst helt klart sevärd! Se första delen på Youtube här.
 

Känslan just nu

 

Dags att ta tag i träningen

Var på en shoppingrunda efter jobbet idag.  Behövde verkligen nya träningsgrejer. Träningsbyxor, skor och shaker blev det. Och skrubbkräm för ansiktet.
 

bloglovin