Kamerakåt

Nu ska jag iväg på nyårsfirande! Hörs nästa år!



 

 

 

 


Work

Off to work! Sista dagen idag.


Sömnbrist?

Jag är trött som en gnu. De här senaste två veckorna har varit en pain in the ass med allt vad jul och nyår heter. Tror jag lider av sömnbrist eller nåt.
Imorse sov jag över med tre timmar och kom ca en timme sent till jobbet. Inte okej. Hade tydligen inte hört väckarklockan när den ringde och vaknade av mig själv när klockan var 10:40. Fick panik och rusade upp, slängde på mig lite smink och tryckte i mig en macka i farten.

Nu måste jag snart sova igen, ska upp 6 imorgon. Hoppas jag vaknar i tid denna gång.
Det känns inte som om jag gör annat än jobbar och sover. Jag har inget liv för tillfället. Men imorgon är sista dagen. Sen ska jag tillbringa en vecka till att bara sova ut.
Min chef är snäll och ska hjälpa mig med att skicka ut CV och sånt till alla systembolag i Stockholm, eftersom han vet att jag vill flytta det (igen). Så nu gäller det att få tag i bostad. Lättare sagt än gjort, när det gäller Stockholm.
Men det brukar lösa sig ändå i slutändan.

Godnatt!

Funderingar kring årsskiftet

Sitter och funderar på nyårslöften. Det är ju faktiskt bara två dagar kvar och någonting tycker jag faktiskt att man kan lova sig själv att ta tag i nästa år.

Tänkte på en grej. Innan varje nyår lovar jag mig själv att göra en nystart i början på det nya året, ta tag i saker, leva hälsosammare, bli en bättre människa och yada yada. Men likförbannat festar jag som ett svin på nyårsnatten, missar tolvslaget och inleder det nya året med att vakna upp som ett vrak. Klämmer sedan i mig en pizza och en liter coca cola som första måltid.
Bra början liksom..

Därför ska jag bryta det mönstret den här gången. Supa mindre på kvällen, vakna utvilad den första januari, ta en lång promenad och sen slänga ihop en supersallad och förvandla badrummet till ettminispa.
Jag vill inte börja 2011 som en sophög.

Januari och februari kommer dessutom bli alkoholfria för min del. Nolltolerans är det som gäller. Det har blivit på tok för mycket sånt på senaste, jag måste rensa ur systemet känner jag.



Less

Är sjukt trött. Är sjukt opepp. Är sjukt less på allting. Är sjukt irriterad på folk.
Åh, vad jag bara vill att det här året ska ta slut. Jag har 3 dagar kvar på jobbet, sen blir jag arbetslös och meningslös.
Hej å hå.. Vad ska man hitta på då?
Flytta antagligen.. Jag är så less på att bo här. Less på att inte veta vart jag vill ta vägen. Less på att jag aldrig trivs nånstans och att jag aldrig kan känna mig trygg.

Jag är så äckligt trött på allting.




Shopping

Hemma igen efter en hel eftermiddag i Gävle med Emelie. Vi sprang i affärer och åt "middag" på Waynes Café. Efter det åkte vi hem till Emelie igen och drack kaffe. En sak kan jag konstatera efter denna dag; folk blir galna såfort det är rea.
Jag hittade en foundation på Make Up-store och en väska och en plånbok på Åhléns. Behövde verkligen en ny väska, på min gamla var alla dragkedjor sönder, dekorationsspännet på framsidan var sönder och fodret inne i väskan var fullt med stora hål, haha.. Och en plånbok har jag inte ägt på två år eftersom min dåvarande väska + innehåll blev snodd (eller borttappad..?) på krogen i Eskilstuna. Så det var väl på tiden att jag skaffade en sån.

Imorgon är det slut på ledigheten och jag återgår till jobbet. Kommer jobba hela veckan + nyår. Har ingen aning än vad jag ska göra på nyår, men alltid dyker det väl upp nåt :)


Juldagen

Godmorgon!

Jag har äntligen blivit av med bakfyllan. Hela dagen igår gick åt till att ligga i sängen och kolla på film. Jag var verkligen helt slut.

Juldagskvällen började med förfest hos en av Fridas kompisar, det var riktigt trevligt. Sen drog vi vidare till krogen och mötte upp lite andra kompisar där.
Hade en väldigt bra kväll, men det blev lite väl mycket drama mot slutet.

Nu ska jag göra mig iordning och åka in till Gävle o kika lite på rean och köpa nytt smink.


Jag vill för övrigt ha tillbaka min kamera som jag glömde på en fest hos en kompis i höstas. Den kameran jag har nu (den på bilden) är från 2005 och suger röööv.

Ny dator

Sådär ja. Nu har jag köpt ny dator. Det blev en från Acer Aspire-serien. Äntligen slipper jag min gamla stenåldersmaskin som tar 5 minuter att starta och som hänger sig i tid och otid.



Nu ska jag gå och göra mig i ordning och sen åka in till Gävle ikväll. Det blir fest och utgång. Som vanligt på juldagen, med andra ord.

Julafton

Jaha, det var den julen det. Dagen har varit så bra som den kunde bli med tanke på omständigheterna.
Jag och bror var först hem till pappa och hans sambo och fikade, bytte julklappar och sånt. Sen kom mamma och hennes karl och hämtade upp oss så åkte vi till mina morföräldrar och firade jul med dem och min moster med familj. Kollade på Kalle anka och åt klassiskt julbord. Och lillkusinen var galen som vanligt.

Släkten samlade.

Jag är allt som allt nöjd med dagen och klapparna.
Imorgon väntar mellandagsrea tidigt som fan. Ska köpa en ny laptop. Den här dumburken jag sitter med nu har nog gjort sitt..
Sen på kvällen blir det party och utgång med Emelie och C/O.

Nu ska jag slänga mig i sängen och glo på Family Guy tills jag somnar.


Bjuder på ett par helt oseriösa bilder från kvällen.



Värdelös dag

Vilken dag..

Har jobbat hela dagen. Det var inte så mycket folk som jag trodde att det skulle vara. Men efter att ha gått upp vid 04-06.00 hela veckan så känner jag mig ganska sliten. Var helt färdig och seg i huvudet när jag slutade idag.
Efter jobbet åkte jag till Valbo köpcentrum och köpte julklappar så nu är det äntligen fixat. Mötte ett en väldigt närgången, illaluktade och dryg alkis när jag väntade på bussen. Det är sorgligt med samhällets utstötta egentligen. Iallafall nu i juletider.
När jag kom hem tog jag en lång dusch, nu sitter jag och dricker julöl och försöker varva ner.
Det går inte så bra..

Fick veta att min farfar dog idag. Det känns.. jobbigt. Och dumt. En dag före julafton.
Kunde du inte ha kämpat en dag till?
Jag tror inte att jag har hunnit reagera på det ännu. Känner mig mest.. tom. Jag vill störtböla, men jag kan inte. Jag vet inte hur jag ska reagera riktigt.
Mina tankar går främst till min pappa som med all rätt är helt förstörd.
Ja.. God jul då.
Jag ser verkligen fram emot imorgon...

Requiescat in pace, Avus

Trött as hell!

Åh, vad sjukt jävla äckligt mongotrött jag är. Det har varit hur mycket folk som helst på jobbet idag.
Jag vill inte ens tänka på hur morgondagen kommer att bli.
Jäkla jul.

Imorgon kommer för övrigt bli en stressig dag. Först ska jag jobba 8-18, sedan åka till stan och köpa julklappar (nej, jag har inte gjort det än. Fröken "alltid-ute-i-sista-sekund").
Jag måste köpa alkohol inför juldagen och nyår också.
Kommer vara helt död imorgon när jag kommer hem. Men sen har jag fyra dagar ledig.
Välbehövligt kan jag säga!


Mongodesign

Faan, försökte få upp en ny design nu ikväll, men det ser helt mongo ut. Det där med html-koder och sånt skit är inte min grej.
Får ta och jobba mer med det imorgon. Nu är det natti natti för min det. Jag känner mig helt såsig i huvudet och ska upp tidigt imorgon, även om jag har såkallad sovmorgon, haha.

Godnatt era muppar!

Förklaringen

Haha, kom på anledningen till den högintensiva trafiken på min Helgonpresentation.
Två av mina bilder i galleriet är bland de 5 mest sedda bilderna idag. Sweet.

Dessa två






Jag är tydligen intressant

Alltså vafan? Jag har haft typ över 100 besökare på Helgon idag, och det bara fortsätter komma nya personer som kollar in min press även fast det var 40 min sen jag loggade in, och jag ligger inte på Inga Helgon Direkt heller.
Skumt.. Vad är det med folk?



Anyway. Är dödligt trött efter en hel dag på jobbet. Det har varit skitmycket kunder idag, märks att det snart är jul.
Imorgon får jag hela 2 timmars sovmorgon, det vill säga att jag måste upp vid kl. 6. Haha. Värsta grejen..
Nu ska jag ta och dricka varm choklad och inte röra mig en meter på resten av kvällen. Är fortfarande sjukt frusen efter en 20 min promenad hem från bussen i den här jävla kylan.

Ödet är ett konstigt fenomen

Haha, alltså... Såfort jag bestämmer mig för något så blir det precis tvärtom. Om det är bra eller dåligt tåls att tänka på.

Jag fattar liksom ingenting. När känslorna började växa igen kändes det som om jag fick en käftsmäll tillbaka och och krockade med en vägg av tystnad.
Nu ikväll beslöt jag att det fick vara nog med ångest och denna eviga jakt efter lycka (som ändå inte verkar vilja infinna sig). Bestämde mig för att släppa allt, elda upp alla skelett i garderoben och bara ta saker som de kommer. Ja, då minsann passar det att bryta tystanden.
Fast jag det är skönt att tystnaden är bruten nu, jag ville inte lägga mig i innan. Det kändes fel, fel, fel. Och jag känner mig dum, dum dum.
Kanske är det ödet?

Jo, jag vill.
Nej, jag vill inte.
Jag är så osäker.
Gör mig säker...?

Äsch, nog med detta svammel!
Nu måste jag sova. Jag ska upp kl. 04.00 imorgon. Känns riktigt ovärt, men plikten kallar.

Godnatt med er!

GODMORGON!

Ja.. Det är tidigt as hell. Sitter här med en kopp kaffe och ska bege mig mot jobbet om en stund. Börjar kl. 7, därav denna tidiga timma.
Det är mycket att göra nu såhär i juletider, både på jobbet och hemma. Själv försöker jag inte bry mig så mycket. Julen är inte riktigt min grej och jag har noll julstämning. Det enda julen ger mig är en massa ångest.
Tack som fan, Tomten!

Så idag ska jag jobba till kl.16, sen måste jag göra några ärenden på stan och efter det blir det gymmet en sväng. Bara för att det snart är jul betyder det inte att jag kommer börja äta en massa onyttigt och träna mindre.
Nej, här ska hållas igång!

Jag just nu..?

bloglovin