Ser fram emot sommaren

Fy fan vad jag är taggad på den här sommaren! Om två veckor drar Metaltown igång, första veckan i augusti bär det av till Tyskland och Wacken och i början av september beger vi oss ut på Östersjön på Close Up-båten. Sen kommer även Alice Cooper och Raised Fist till Liseberg. I'll be there!
Det kommer antagligen bli en massa grillning, parkhäng och fest med. Jag ska verkligen ta vara på den här sommaren mer än vad jag gjorde förra.


Så sinnesjukt bra lineup på Metaltown i år!

Dag 5

Är rätt stolt över mig själv. Jag är inne på dag 5 utan kolhydrater. Och ska jag vara ärlig så ha de här senaste fem dagarna varit en pain in the ass.
Jag har varit trött som ett as, knappt orkat lyfta armarna ovanför huvudet, haft en förjävla huvudvärk, åkt på halsfluss och magen har varit fuckad.
Men jag har ändå varit på 2 spinningpass den här veckan och imorgon blir det ett tungt benpass, sen spinning igen på söndag. Och nu äntligen verkar det som att det vänder. Känner mig piggare, halsenontet börjar gå över och magen är lugn. Tror inte riktigt att min kropp gillade att jag tog bort allt socker och kolhydrater, jag var liksom en pastajunkie och käkade godis minst två gånger i veckan. Varav ena innefattade en fet påse lösgodis på ~350g. Sinnessjukt.

Det roliga är att mitt sötsug försvann direkt. Blev förvånad själv faktiskt. Är inte alls sugen på kakor, godis eller choklad. Inte ett dugg. Blir nästan lite illamående bara jag tänker på det. Känns awesome.
Kommer nog lägga till ca en halv deciliter (mätt okokt) mathavre eller fullkornsris och dra ner något på fettet om 10 dagar.

Sömnproblem

Har sovit så fruktansvärt dåligt inatt. Verkligen. Gick och la mig strax efter 23, vaknade kl 02, somnade, vaknade kl 04, somnade, vaknade kl 05, somnade och vaknade sist kl 06 när klockan ringde. Jag tror att det är rädslan som är tillbaka.
Sov med balkongdörren öppen så jag vaknade med sjukt ont i halsen. Temperaturomväxlingar är tydligen inte så bra för hälsan.

Nu ska jag bege mig till jobbet och jag känner mig som en zombie. Hoppas jag piggnar till under dagen, har bokat in mig på spinning ikväll.

Härlig helg

Det har verkligen varit full rulle hela helgen! I fredags blev det parkhäng och Rockbaren och igår blev det balkonghäng i solen hela dagen och Rockbaren på kvällen. Drack fan öl hela dagen igår, började vid 1, haha. Men gött var det! Och riktigt varmt i solen.
Det var en skön helg iallafall, och idag var jag lite smått bakfull när jag vaknade men det gick över väldigt snabbt.
Jag har verkligen inte rört mig en meter idag. Har kollat på några lama komidier och lagat en fett värd middag.



Koständring


Äntligen över

Provet gick väl.. sådär. Det var ett mycket dåligt upplagt prov och många av frågorna var om begrepp som varken läraren eller boken gått igenom.
Jag blir fan knäpp på våran lärare. Hon är så fruktansvärt ostrukturerad, flummig och nervig. Hennes lektioner är totalt opedagogiska, hon glömmer att avsluta meningar, hon tappar tråden i tid och otid, det kan ta 10 minuter för henne att svara på en enkel fråga för att hon kommer in på en massa annat.

 

Typ hälften av alla i klassen lämnade in provet efter bara en halvtimme och det var ingen som satt mer än en och en halv timme med det. Jag var den näst sista att lämna salen.
Jaja, jag gjorde mitt bästa iallafall. Men jag är jävligt irriterad på att jag inte får visa vad jag kan på grund av ett dåligt upplagt prov!

 

Nu sitter jag i soffan och sunkar, äter middag och glor på tv. Spännande liv man har för tillfället..

 


Sunkiga cambilder ftw!


Ännu mer plugg

Ja, jag är tråkig för tillfället.
Jobbar och tokpluggar varje dag. Har stort prov på måndag.

  • Materia, atomer, elektroner, jonföreningar, grundämnen, blandningar, kemiska föreningar, metaller, icke-metaller.
  • Genetik, arvsanlag, bananflugor, korsningsscheman, deoxiribonukleinsyra, ribonukleinsyra, celler, organeller, kvävebaser.

Oh well. Orkar inte plugga mer ikväll, så jag stupar i sängen istället.
Och imorgon börjar allt om; jobb, plugg, säng.
The joy of life.

Plugg


Anledningen?
Har suttit och räknat matematik i över 3 timmar. Har prov imorgon och ämnet har aldrig varit min starka sida så jag måste verkligen råplugga för att det ska gå in ordentligt.
Frågan är om det gör det ändå... haha. Det visar sig imorgon.

Nu har jag slagit igen boken för ikväll och ska ta tag i disken och matlagningen istället. Sen kanske jag får varva ner och ta det lite lugnt ikväll också.

GODMORGON!

Igår var en vild kväll. Den började redan på väg hem till Lindanummerett. På grund av Göteborgsvarvet gick inte spårvagnarna som de skulle och jag fick stå och vänta 15 min på en vagn mot Mölndal.
"15 min är väl ingen big deal" tänker ni nu.
Nä, det är ju inte det, men grejen var att det kom aldrig någon vagn. Gick och kollade om det gick någon buss.
Och ja, 7 minuter skulle jag få stå och vänta på bussen. Sagt och gjort. 10 minuter senare; ingen buss. Gick till centralstationen, väntade 10 minuter innan det kom en fullproppad vagn som jag kunde ta.

Anyway, allt som allt tog det mig nästan 2 timmar att ta mig till Linda (vanligtvis tar det 40 minuter). Under den tiden jag irrade omkring i Brunnsparken på jakt efter fungerande kollektivtrafik blev jag bland annat erbjuden modelljobb av någon random snubbe, fick erbjudande om fest i Slottsskogen av ett gäng invandrare samt blev smygfotograferad av två japanska turister.



Väl hemma hos Linda var det bara att börja dricka med de andra som var där. Det spelades Jag Har Aldrig och Twister. Det shottades. Det dracks drinkar. Det dracks öl. Efter några timmar av skratt, prat och många förfriskande rusningsdrycker drog vi in till stan och Rockbaren.
Ska jag vara ärlig så har jag en del minnesluckor från kvällen, men jag hade en trevlig och asrolig kväll vad jag minns.
Begav mig hemåt vid 2-tiden och det är fan ett under att jag ens tog mig hem med tanke på hur stupfull jag var. Minns att jag höll på att somna på vagnen och raglade hem på ostadiga fötter.
Idag mår jag väl som jag förtjänar. Jag borde ta en dusch och försöka hitta på något. Typ fika eller promenad eller liknande.
Får se hur det blir med det..

Vardagen

Japp. Såhär ser jag ut till vardags när jag ska till jobbet eller skolan.
Mössa, skinnjacka, jeans och 14-hålskängor. Awesome och bekvämt.
Ska ta och pimpa till jackan så den blir ännu mer awesome!
Ser jättesur ut på bilden, det var inte meningen. Jag var glad egentligen. Lovar!

 

Var på ett pass spinning idag. Har inte varit på ett sånt pass sen i höstas någongång, och herregud vad roligt det var! Hade helt glömt bort hur jävla kul det är att trampa loss till grym musik. Idag hade vi en asbra instruktör som typ bara körde punk och rock.


Träningen

Nu har jag äntligen tagit tag i träningen igen efter drygt en veckas uppehåll. Igår blev det ett halvdant benpass, jag var trött som fan och superotaggad efter uppehållet.
Men jag fick det gjort iallafall.

Idag joggade/sprang jag 2,2 mil på crosstrainern. Sprang intervaller och med tanke på min ickeexisterande kondition är det ett under att jag ens överlevde. I 50 minuter stod jag på den där jävla maskinen och flåsade.
Men man måste ju börja någonstans, eller hur?

Imorgon blir en fullspäckad dag; jobb, hem till Lindanummerett, skola och sist gym.
Får se om jag ens hinner upppdatera någoot här.


Ideal

Den här mannen är perfektion personifierad, okej?
Åtminstone utseendemässigt.
Och ja, det är sångaren i Crashdïet.
Och nej, jag lyssnar inte på sleaze. Jag ogillar sleaze/glamrock/whatever jävligt mycket.
Men jag har någon konstig dragning till stilen.
Vilket har visat sig vara en dålig dragning.
För sleazare har tydligen inget annat än hårspray i skallen.
Hjärncellerna blev liksom bortsprayade.

Skulle vara intressant att träffan nån med stort tuperat hår
som fortfarande har hjärnan kvar.
Skulle lätt bedriva studier i vetenskapligt syfte på den personen.



Visdomsord


Upptagen

Den här veckan är helt insane. Jobb och plugg är det enda jag kommer hinna med. Inte ens träningen får plats i mitt schema denna vecka.


bloglovin