Red red wine

Nu till lite roligare saker. Ska bege mig till några kompisar strax och pimpla rödtjut. Mhm. Gott skare bli!
Skönt att jag äntligen är ledig en hel helg. Jobbet har dock ringt mig 2 gånger idag, och dom kommer säkert vara på mig imorgon med.
 
Hej sunkig cambild..

Those memories..

 
 
FY FAN vilkan minnen. Det gör nästan ont i mig när jag hör den här låten.
Våren. 19 år. Änglarna. Rakbladen. Dieten på cigg och te.
... men kan inte sluta lyssna på den.
Så bra är den.

Livet som student

 
...och typ resten av veckan.

Cotton candy


Zombiefied

Har haft en sjuktligt seg dag. Drog hemifrån 07:15 för att vara i skolan vid 09 då föreläsningen började. Kommer dit och får reda på att den är inställd. Blev assur eftersom jag kunde ha legat hemma o sovit då istället. Och inte kunde jag åka hem heller eftersom vi hade en föreläsning på eftermiddagen också. Så spenderade 4-timmars håltimmen med en del plugg i biblioteket och en lunch på Jensens Bøfhus med några klasskompisar.
Slocknade på bussen hem och är fortfarande helt stört trött.
 
Så nu blir det soffmys och the.walkning.dead.s03e09 mid season premiere. <3 
Mahwha..!
 
 

DIY

Detta blef ju fördjefla bra!
Ska fixa mer grejer så småningom, men det börjar likna nåt nu.

Helgen

Vilken kontrast den här helgen var mot förra. Förra helgen kantades mest av kaos och ångest, extremfylla och okontroll. Den här helgen var mycket lugnare, hade trevligt sällskap och ångesten var nästan obefintlig. Win!

I fredags var jag som sagt hem till Lindanummerett och pysslade och snackade skit hela kvällen. Fixade bland annat min jacka (visar sen) och trashade sönder ett par jeans.
Igår var det jobb som gällde, men på kvällen drog jag till Biljardpalatset, drack lite vin och kollade på när Linus och gänget spelade. Sen hamnade merparten av oss på Henriksberg där det blev en öl och en tidig hemgång. Hade hur som helst en jättebra helg.
 
Nu ska jag snart bege mig till jobbet, sen ikväll ska jag ha quality time med mig själv. Ska laga någon god middag, se en feel good film, fixa ansiktsmask och bara bry mig om mig själv.
 
Fått denna låt på hjärnan btw.
 
 

Morrnmorrn.

Hinkar kaffe och gör mig iordning samtidigt. Jag ska snart åka iväg till skolan och ha mitt första seminarie ever på den här utbildningen. Uhh... Jag är nervös, okej? Och att det är ett examinerande seminarie gör ju inte det hela bättre. Men när det väl är gjort ska jag åka hem till Lindanummerett och ägna kvällen åt pysslepyssel. Mhmm!
Och imorgon väntar jobb. Full rulle.
 

FML.

Min mobil blev snodd inatt. Mitt ute på öppna gatan bland massa folk. Jag har spärrat sim-kortet och gjort en polisanmälan, ska även imei-spärra den.
Har haft brutalångest över det hela dagen. Troligtvis kommer jag få vänta typ 3 månader tills jag kan få ut en ny Iphone. Får klara mig med min gamla hederliga Sony Ericson ett tag helt enkelt. Ska även ringa försäkringsbolaget imorgon och se om man kanske kan få ersättning. Isåfall blir det ny telefon snarast möjligt.
Så nu måste jag vänta på ett nytt SIM-kort också. Känner mig helt handikappadd utan telefon. Kan inte ringa någon, inte smsa, har ingen koll på vad klockan är när jag är ute på stan och har inget alarm på morgonen.
Det som är mest jobbigt är att jag inte kan ringa/smsa. Jag är väldigt orolig över en sak och att inte kunna smsa/ringa gör mig inte speciellt lugnare direkt..
 
Måste gå till Ica och köpa cigg nu. Smoking kind of soothes me. Och just nu behöver jag lugna mig och lindra min oro. Skulle även behöva bli kramad och omhållen.
 
FML och hej bakfylleångest, typ. Just nu känns det som om hela livet är lite uppochner.

bloglovin