Vi har fått tillökning!


Tjejen jag delar lägenhet med har skaffat ett litet yrväder (även omn det inte märks på bilden..)
Jag har verkligen saknat att ha katt. Var ju tvungen att sälja min katt Sigge förra året
ungefär vid den här tiden.


Dagens inköp


Jag gillar shopping!

  • Nivea Diamond Gloss shampo och balsam
  • ACO ansiktsvatten
  • ACO ansiktskräm
  • Make Up Store foundation
  • Lösnaglar
  • Lösögonfransar
  • Make Up Store transparent puder

Det blåser lite ute..



Jag var ner till stan med en kompis tidigare idag och på vägen till spårvagnen hade ett träd blåst ner.
Det blåser och regnar jättemycket ute idag, höll nästan på att blåsa bort på väg till stan.
Men nu sitter jag inne i värmen i myskläder och ska snart slå på nån bra film och mysa resten av kvällen!

 

 


På väg hem



Nu är jag äntligen på väg ner till Göteborg! Tåget gick i tid som tur var (med tanke på de senaste dagarnas storm och inställda tåg uppe i norr).
Det ska bli så otroligt skönt att komma hem igen, men det blir ändå ingen tid till att slappa. Måste packa upp, imorgon måste jag till stan (och tvätta om det finns tvättid), städa och ladda inför nyår.

Sen på fredag kommer Lexi till mig och hälsar på. Jag har inte träffat henne på 4 år tror jag. Sist vi träffades var nyår 07-08, och nu på lördag ska vi fira nyår ihop igen! Det kommer bli awesome att träffa henne igen!





Hörde att As You Drown ska spela på Sticky Fingers ikväll. Hade gärna velat dra dit, men jag kommer anlända i Gbg kl. 22 och då måste jag hem och dumpa packningen och så, känns som om det kommer bli rätt stressigt om jag ska hinna till Sticky också :/

Sminktips!



Om du, som jag, väljer att raka ögonbrynen och måla dit egna så kan jag verkligen rekommendera IsaDora's Glossy Eyeliner. Den ger ett kolsvart och något glansigt resultat och är dessutom vattenfast! Hur bra som helt när det regnar ute eller på sommaren när man badar.
Det är den bästa eyelinern till ögonbrynen jag har testat, brukade ha H&M's egna innan men den är jättedålig i jämnförelse.


När jag gör mina ögonbryn tar jag först en vinklad ögonbrynspenna med kajal på och skissar fram formen jag vill ha, sen fyller jag i med flytande eyeliner. Hur simpelt som helst!
Fast nu ska jag nog spara ut mina ögonbryn och gå till en salong och plocka dom riktigt snyggt! Är trött på att se ut som en alien med cancer utan smink, haha!

Hårfunderingar



Sitter seriöst och funderar på om jag ska färga håret helsvart igen? Det sitter så mycket minnen i den här hårfärgen jag har nu. Och nu när det blir nytt år och allt skulle jag vilja ha en nystart med ny hårfärg och ny frisyr. Fast jag är osäker om jag vågar klippa mig, frisörer har en tendens att gör lite som dom vill med mitt hår.
Dessutom sliter det så enormt på håret att bleka och färga luggen hela tiden. Tror det vore bäst att låta mitt hår vila ett halvår eller så. Jag kan ju alltid färga tillbaka sen om jg skulle ändra mig.

Frågan är....



Funderar även på om jag ska ge mina ögonbryn en chans att växa ut, en gång för alla..?
Och jag ska töja septum igen, samt töja och köpa nya tunnlar till öronen.
Jag kommer även börja med ett nytt projekt på måndag (tror det blir då), som kommer pågå i minst tre månader. Vad det är lär märkas så småningom, men jag vill inte berätta för mycket innan jag har kommit igång ordentligt.

Jag tror jag kommer göra en helomvänding med både utsidan och insidan i början på nästa år (vilket är om 4 dagar, haha).


Flyr norrland imorgon



Imorgon åker jag hem till Göteborg igen. Det ska bli fruktansvärt skönt, kan jag meddela!
Jag klarar faktiskt bara av mindre doser av småstäder. Är mer av en storstadsmänniska, jag vill att det händer saker runt omkring mig hela tiden.
Dessutom är allt så grått och melankoliskt här på nåt vis.

Det har varit roligt att träffa alla vänner här uppe, men nu vill jag tillbaka till civilisationen!


Just nu...



Nyduschad och nysminkad i turban och min mysiga morgonrock som jag fick i julklapp! Jag ska bara ta och föna håret och sätta på mig kläder, sen är jag redy to go.
Ska nämligen hem till min pappa och hans tjej på middag. Kommer bli trevligt!
Jag känner att jag måste passa på att umgås med honom nu innan jag åker hem till Göteborg igen (vilket jag gör imorgon eftermiddag).
Jag vet inte när jag får tillfälle att komma upp och hälsa på igen.






Jag har för övrigt varit sjukt upptagen de senaste dagarna, så har inte haft tid att uppdatera nånting :/


Julaftonsmorgon



Jag har precis ätit frukost; skinkmacka och kaffe. Nu ska jag strax göra mig iordning, sen ska jag och min broor åka till pappa och fika och öppna julklappar.
Senare i eftermiddag ska jag, brorsan och mamma åka till mina morföräldrar och fira jul med julbord och allt som hör där till. Min moster och hennes familj kommer vara där med.

Ska försöka lägga upp en video-julhälsning här senare. Får se om jag hinner!



Mot Gävle

Dom kommande dagarna får ni stå ut med att jag mobilbloggar, för jag har verkligen ett späckat schema här uppe så jag kommer inte ha tid att sitta en massa framför datorn.

Nu ska jag strax åka in till Gävle och möta upp Emelie. Vi ska ta en sväng på stan, sen ikväll ska vi ha glögg-kväll med några andra.
Kommer bli ÅSM!


Dags för årets första glögg



Nu börjar julstämningen äntligen infinna sig lite smått. Sitter här med en kopp varm glögg och pepparkakor med mögelost. Faktiskt säsongspremiär för mig!
Det är nog det bästa med att komma hem till mamma; allt är sådär mys-pysigt och juligt. Min mamma är helt galen i julen, och jag är precis tvärt om.




Framme i Gaybay!



Nu är jag äntligen framme i Sandviken (aka Gaybay). Det är jättemycket snö här och minusgrader.
Snacka om skillnad från Göteborg, där snöade/regnade det imorse när jag åkte, men jag antar att det är borta nu. Tycker det är rätt mysigt med snö ändå.. Har saknat det nu när jag har bott på sydligare breddgrader.

Det blir en vit jul iallafall :)




Jag är för tillfället ensam hemma hos min mamma, så ska ta och slänga ihop lite lunch åt mig själv. Har inte ätit något sen kl. 06 imorse, så jag börjar bli ganska hungrig.



På tåget

Nu sitter jag på tåget mot Örebro. Ska byta där och åka vidare upp mot Sandviken. Tåget stannade precis i Vårgårda, så vi har inte kommit långt direkt.
Kommer vara i Örebro kl 09 och anländer sen till Sandviken typ halv 12.
Seeegt!!

Jag failade typ med att dygna, råkade somna i typ 1,5 timme. Hade ställt klockan på 04 utifall att, men jag vaknade för den iallafall!


Dygna!



Jag bestämde mig för att dygna i natt. Kommer åka upp till Sandviken och Gävle imorgon, och tåget går kl 06 vilket betyder att jag skulle behöva ställa klockan på 04.00. Nu är klockan 00.00 och jag är fortfarande rätt pigg, så det är antagligen lättare för mig att vara uppe hela natten.

Har precis bryggt en kanna kaffe och ska påbörja ett 4-5 timmar långt Dexter-mataron. Då borde jag kunna hålla mig vaken, eller hur?
Sova kan jag göra imorgon på tåget. resan tar ju ändå 6 timmar..



Anställningsintervju



Idag har jag varit på anställningsintervju!!

Blev uppringd vid 13:40 tidigare idag, och arbetsgivaren frågade om jag kunde komma på intervju imorgon, men tidigt imorgon bitti sticker jag ju till Sandviken. Så frågade han om jag kunde komma idag istället, och ja, hade ju inget annat för mig direkt.
Så jag fick en timme på mig att sminka mig, fixa håret och byta kläder, samt ta mig in till stan.
Haha, snacka om att jag blev turbo!

Men intervjun verkade lovande iaf. Får nog besked den här veckan iallafall!




Seg söndag

Jag har tillbringat hela min fjärde advent iklädd myskläder i soffan. Vill inte påstå att jag är dirket bakis, mest bara trött.

Har nyss ätit tacos (perfet söndagsmiddag) och nu tänkte jag slå på nån film och fortsätta mitt slappande!

OBS!!!

Osminkad, trött och i myskläder!!!


Gårdagen

Åkte hem till Linda igår eftermiddag och välkomnades av en Screw Driver. Mycket uppskattat! Vi satt och snackade en massa, drack vin, lyssnade på Abba och fulade oss i cam :D

Efter någon timmer gick vi hem till några andra kompisar som precis har flyttat till ny lägenhet. Så vi satt där och tjötade med dom och lite annat folk som var där.
Sedan fick vi skjuts in till Rockbaren och the party mood was on!

Hade en riktigt rolig kväll, som vanligt!
Min och Lindas plan med kvällen var att supa bort alla våra bekymmer, jag tror vi lyckades rätt bra, haha!





God morgon, världen!

Jag vaknade för inte så länge sen, hinkar för tillfället i mig en massa kaffe och försöknar piggna till.
Fattar inte varför jag alltid är så zombie på mornarna. Spelaring liksom ingen roll hur länge än jag sover, jag är alltid lika seg.

Anyhow, jag ska strax bege mig till Systemet och köpa lördagsgodis, sen fixa mig och bege mig hem till min vapendragare Linda #1!
Vi ska ägna kvällen åt bekymmerslöst supande. Det kommer bli awesome!
Är sjukt taggad.
Mår så sjukt mycket bättre nu med. Ibland kanske det är bra att grubba ändå. Har tänkt fram och tillbaka, ut och in, varför, varför, varför? Men nu känns det helt okej.
No hard feelings, liksom.
Känns gött! Är på asbra humör idag, haha :D

Måste ta och springa nu, mycket som ska fixas. Och med tanke på att det brukar ta nån timme för mig att göra mig festkar så borde jag börja så snart som möjligt!


Alice in Videoland



Poppar för övrigt den här låten på högsta volym just nu!
Kan inte annat än bli riktigt pepp när jag hör den! :D

Ain't nobody's business what I'm doing with my life,
So if I should feel like wasting it all that should be alright,


Feelin' sorry for myself was takin' up my time,
So I thought I'd stay at home, until I got some kind of sign


Thank god one of the guys, he got to me.
Said, get your butt here A.S.A.P.
Looked me in the eyes,
Shook his head,
Pulled up a chair and then he said,

Heyyy ya might just wanna,
Sit down when I tell ya this honey,
I know you've been dumped and all that shit
But your attitude sucks, you gotta admit
Get yourself together, will you?

If you write another love song, I'll kill you,
One more he said,
And you're as good as dead.

I guess I have no choice, but with admitting my mistake.
There's no excuse to be alive, each time this young heart breaks.
Life should be a fairy tale with happy ever afters
Like a place where no one lies,
all problems solved with laughters


Thank god one of the guys, he got to me.
Said, get your butt here A.S.A.P.
Looked me in the eyes,
Shook his head,
Pulled up a chair and then he said,

Heyyy ya might just wanna,
Sit down when I tell ya this honey,
I know you've been dumped and all that shit
But your attitude sucks, you gotta admit
Get yourself together, will you?

If you write another love song, I'll kill you
One more he said,
And you're as good as dead.

One member of my pack said to me
I hope you understand you're not gonna like what I have to say
I know you've been dumped and all that shit
But your attitude sucks you gotta admit
Get yourself together, will you?

If you write another love song, I'll kill you.

Heyyy ya might just wanna,
Sit down when I tell ya this honey,
I know you've been dumped and all that shit
But your attitude sucks, you gotta admit
Get yourself together, will you?

If you write another love song, I'll kill you,
One more he said,
And you're as good as dead.

 


Jag lever



Jag har inte bloggat på typ hela veckan, men det har sina anledningar. Fick ett jobbigt besked i mitten av veckan som jag har bearbetat de här senaste dagarna.
Har varit rätt nedstämd och så, men det börjar släppa nu. Fick ett sms inatt som gjorde allt lite bättre och det känns som en sten har lyfts från mitt bröst.

Och jag är fortfarande inte klar med städningen! Har rensat och slängt mängder av onödiga pryar jag har här hemma. Och det har tagit några dagar. Nu är det lite finslip kvar, samt en riktig grovrengöring av vartenda litet skrymsle.
Måste bli klar med allt städande innan onsdag, för då åker jag upp till skogarna i norr och stannar där i en vecka. Ska fira jul med familj och släkt, samt träffa en massa kompisar som jag inte har sett på nästan ett helt år..!

Egentligen vill jag bara att detta år ska ta slut någongång. Är skapligt less. Jag vet inte, men verkar bli så i december. December är by far den värsta månaden på året.
Förra året i december var också en pain in the ass. Det var mycket ångest den månaden. Och så händer en grej som påminner så mycket om förra december nu den här månaden också.

Jag hatar december.

Nu vill jag ha sommar, värme, sol och parkhäng!


Städdag!

Idag kommer det, som igår bli dålig uppdatering. Igår var jag till gymmet (hej superträningsvärk idag), och sen var jag förbli Linda #1 på lite kaffe. Kom hem rätt sent, åt mat och gick och la mig.

Idag ska jag storsäda och rensa hela dagen. Sen ikväll ska jag ner på stan och möta upp Linda så ska vi åka och hämta lite grejer.



Men anyway, ska sätta igång med städandet nu!

Söndagshumor

 

 

 

Hahah! Jag dog..



Ikväll..

..blir det en hemmakväll med mys! Jag orkar verkligen inte gå ut ikväll, den där rödvinsfyllan jag åkte på igår tog het seriöst musten ur mig.
Jag har nog aldrig någonsin varit så pass bakfull i hela mitt liv. Jag skojar inte!

Nej, en fet påse godis, 7 liter coca cola och några Magnus Betnér-ståuppar får underhålla mig ikväll.

Helt klart värt!


Note to self:



´nuff said!

Jag har en bakfylla från helvetet.
Som jag bara får av större mängder rödvin
eller tequila.
Igår drack jag det förstnämda.

Nu ska jag äta hamburgare
till frukost!
Hejdå!

Så här kul har jag just nu!

 

Sitter och dricker lite vin och försöker tina upp. Det är världens oväder här nere och självklart fick jag för mig att jag var sugen på vin och var tvungen att åka till Systembolaget.
Jag säger bara det; ballerinaskor i spöregn är en mycket dum idé!
Mina fötter är isklumpar och jag skakar fortfarande. Well.. Nöden har ingen lag, sägs det.

Skall strax hem till en kompis och fortsätta mitt vindrickande. Förhoppningsvis har jag blivit lite varmare då!


Jag är med och tävlar



Av någon världsbra anledning så bestämde jag mig för att delta i EpicFaiil's tävling där man har chansen att vinna lite smink och sånt. Och det är ju någonting jag alltid är i behov av!
Jag är total n00b när det kommer till sånahär bloggtävlingar och i grund och botten tycker jag att det är rätt löjligt.
Men what the heck. Jag ger det en chans.

"Och varför sjutton läser du en emo-blogg?!" tänker ni nu.
Ja, det är väl lite av samma anledning till att jag då och då råkar hamna på "Pissies" blogg. Ni vet nog vem jag syftar på..
Jag kan inte rå för att jag tycker att det är rätt underhållande.



Anyway, jag är som sagt med och tävlar. Ta chansen ni med!


Kom och tänka på en grej..


Jag behöver verkligen en hallspegel! Att försöka spegla hela kroppen/outfiten i badrumsspegeln som sitter sju meter upp eller i fönstret i vardagsrummet funnkar liksom inte längre.
Och fåfäng som jag är så speglar jag mig ungefär... hela tiden, haha. Framför allt när jag ska någonstans. Det spelar ingen roll om det är till Ica som ligger 200m bort eller en utekväll på stan. Jag speglar mig hela tiden.

Och dom är väldigt bra att ta egobilder i!
Gamal bild á 2008.



Har bland annat önskat mig ett presentkort på Ikea i julklapp, om jag får det så blir en hallspegel prio ett att köpa!
Och får jag det inte så kommer jag köpa en hallspegel anyway!


Thank God for Ikea!


Följ mig!

 

 

Följ min blogg med Bloglovin <----LÄNK!





Pearls



Kommer ni ihåg
när man var liten och gjorde pärlplattor till förbannelse? Det var hjärtan, cirklar, fyrkanter, stjärnor och figurer i regnbågens alla färger.
Jag var helt galen i pärlande och gav ofta bort mina skapelser till släktingar och vänner. Om det var så värst uppskattat kan ju diskuteras.

"Åh. Ett... randigt hjärta i regnbågens alla färger.
....vad fint...! Eh.."

Haha, det var mycket fejkad glädje kring de där pärlplattorna och de flesta åkte troligtvis i soporna.
Men jag hade roligt iallafall. Och fejkad glädje är ju bättre än ingen glädje..? Eller..?

För några veckor sedan fick jag för mig att börja pärla igen, men tog det hela till en lite mer avancerad nivå. Jag började göra fotografiska bilder med nyanser och detaljer.

Jag har redan gjort en tavla som är 30 x 45 cm och föreställer en zombie som jag känner. Jag gav bort den i födelsedagspresent innan jag hann ta kort på den, tyvärr.

Men jag har börjat på ett nytt projekt, dock har vissa färger av pärlorna tagit slut så jag kan inte fortsätta. Måste ta mig till Panduro och köpa fler.

 

Funderar även på att göra en tavla till min mamma i julklapp, men jag vet inte riktigt vilket motiv jag ska välja.
Får ta och klura lite mer på det där...

 

 


Helgen




Det blev förkrök hemma hos Linda nummer ett igår, sen vidare till Rockbaren. Jag hade en grymt trevlig kväll med grymt trevliga människor!

Hahah! Jag älskar den här bilden! Vi satt och fulade oss på bussen till stan.
Sekunderna senare kom det fram en civilpolis till oss och frågade efter leg eftersom
vi satt och drack öl. Haha, har aldrig varit med om det förr.
Tur att vi inte fick böter, så vitt jag vet så får man inte dricka på bussar..?




Jesper var på besök i Göteborg över helgen. Har inte träffat honom på nästan ett helt år, så det var riktigt roligt.

 

Det är för övrigt han som har tatuerat mina finfina skallar.


Busy weekend



Det blev lite stressigt igår, så hann inte blogga alls faktiskt. Lägger upp min favoritdrink nu istället, fast att bara tänken på alkohol idag får mig att må illa haha.



Blev en och annan sånhär igår:
'







Det blir en partyhelg

 

 

Nu ska jag snart bege mig till en kompis som har inflyttningsfest!

Kommer vara där i kanske två timmar, sen ska jag hämta upp en annan kompis som kommer på besök till Göteborg i helgen, sen åker vi tillbaka till festen.

Även fast jag var ute förra helgen så känner jag mig grymt taggad. Hade så pass kul förra helgen så jag hoppas på en repris!

 

Hoppas på att få dricka gott öl och awesome drinkar.

 

Här är två av mina favoriter:





Kommer lägga upp min absoluta favorit imorgon.
Stay tuned!


Färgförbättring

 

Var tvungen att ge luggen lite mer färg, topparna hade börjat bli rosa och hela färgen allmänt ful och urtvättad.
Ville inte slösa på en massa färg, så blandade ut den med balsam, det brukar fungera lika bra om färgen bara är lite urtvättad!

Snart ska jag börja sminka mig och sen åka till Systemet och köpa förfriskningar, för ikväll vankas fest!



Bocken brinner

Det första jag möttes av imorse när jag loggade in på Facebook var alla statusuppdateringar om att Gävlebocken hade brunnit inatt. Jag var nästan säker på att den skulle brinna i år med (det gör den ju nästan varje år), men jag trodde inte att det skulle bli så pass tidigt.

Som "nästan-norrlänning" har bockbränningen vart en tradition jag har vuxit upp med, dagen efter har jag alltid stått där och beundrat det förkolnade skelettet. Men i år tyckte jag det var lite väl tidigt.
Man borde införa en allmän kontrollerad bockbränning på Juldagen för att fira att julen är över.

Vad tycker ni?

Färdig med håret









bloglovin