Inatt...




Pigg tjej...


Massa äckliga blodprov

Äntligen uppdatering

Har inte uppdatera på länge nu. Men jag har haft så mycket annat för mig.
Jag flyttade till Göteborg i helgen, har fixat två jobb och har haft mycket att tänka på de senaste veckorna. Men nu börjar allt förhoppningsvis lugna ner sig.

Nu ska jag duscha, åka till banken, handla mat och köpa en elementnyckel så att jag kan lufta elementen. Det är svinkallt i lägenheten, jag tror inte elementen har blivit luftade på bra länge.
Senare idag ska jag laga en massa mat som man kan frysa in och eventuellt ta en promenad.

Uppdaterar senare.

Åka tåg


Sitter just nu på tåget mot Göteborg igen. Jag vet, det är ett jävla åkande fram och tillbaka, men det är grejer som måste fixas innan jag flyttar dit. Och så ska jag ju jobba på lördag.
Jag har varit uppe sen halv 5 imorse och åkte från Sandviken kl. 06.30. Behöver jag ens säga att jag är en zombie för tillfället..? Dessutom fick jag bara ca. 3 timmars sömn inatt, låg och grubblade på saker hur länge som helst.

Anyway. När jag kommer fram ska jag först hem till L och träffa honom en sväng innan han sticker iväg till fjällen (avis som fan..). Sen ska jag ringa hyresvärden, och sen åka och kika på lägenheten samt få nycklar och sånt.

Stressad till tusen

Jag vet, jag har varit sämst på att uppdatera.. Men jag har haft så mycket annat för mig nu på senaste tiden, och jag känner mig sjukt stressad.
I helgen var jag ner till Göteborg och hälsade på L. Och det var den bästa helgen hittills i år. Fick träffa L igen, som jag inte har sett på drygt ett år. Det var hur nice som helst.
Var på anställningsintervju på ett av Systembolagen där i Göteborg i lördags, och jag fick jobbet. Samma kväll var vi på en sjukt rolig maskeradfest, träffade en massa nytt folk och hade allmänt skitkul. Söndagen tillbringades i soffläge med pizza och naturgodis och en massa American Dad. Senare på kvällen tog vi en promenad för att få bort det sista av bakfyllan och segheten.
Fick även tag i lägenhet i Göteborg i helgen. Förstahandskontrakt på en tvåa ca. 20 min från centrum, kommer flytta dit nästa helg.
Så om du vill eller känner någon som vill hyra ett rum så är det bara att höra av sig :)

Just nu är jag uppe i Sandviken, men åker ner imorgon igen. Har en till anställningsintervju på fredag och jobbar mitt första pass på Systemet på lördag.
Jag måste försöka lära mig att ta en sak i taget, men det har jag jävligt svårt med. Är nog därför jag är så stressad just nu. Jag vill bara att allt ska bli bra och gå så smidigt som möjligt.

So long, everyone!

Nuså!

Det blev kladdkakemuffins och jordgubbar! Så nu ska jag mysa ner mig i soffan, titta på tv och få mitt sockerbegär tillfredsställt.


Sockersug till förbannelse

Har såna sjuuuuka cravings på socker just nu. Ni anar inte. Herregud. Jag dör.
Funderar på att slänga ihop en kladdkaka eller nåt. Eller muffins. Eller paj. Någonting måste det ju bli iallafall, för jag kommer inte klara kvällen annars, haha.
Har inte haft sånt här sockersug på hela det här året (har ju visserligen bara gått två månader, men ändå).


Jag kommer bli tjock..

bloglovin