Tidig kväll

Ska ta och lägga mig på spikmattan, lyssna på keltisk musik och försöka slappna av och på något vis försöka få ordning på tankarna.
Godnatt!


Bra besked

Frisören jag var hos tog ganska mycket ändå (i mitt tycke), men det behövdes nog. Och det växer ju ganska snabbt så :) Klippte även luggen väldigt kort, det känns väldigt ovant men man vänjer sig I guess. Känns skönt att allt slitet äntligen är borta. Det var ju ändå ett år sen jag klippte mig "på riktigt" om man säger så.

En annan sak; fick reda på att jag har fått jobbet på Systembolaget! Ska dit nästa måndag och skriva kontrakt.

Imorgon ska jag förhoppningsvis pyssla lite mer med håret..

Mot frisören!

Nu ska jag bege mig till frisören. Undrar vad hon kommer att säga om mitt misshandlade stackars hår.... Det återstår att se!



Klippas idag!

Godmorgon!

Har precis ätit frukost, och nu ska jag ta och sminka mig. Sen blir det skola till kl. 12 och på eftermiddagen ska jag äntligen klippa mig. Det behövs verkligen, mitt hår ser ut som skit. Men det ska jag råda bot på snart!
Kan inte låta bli att vara lite rädd också eftersom frisörer har en tendens att klippa av på tok för mycket än man vill. Jag får ta och vara extremt bestämd, med andra ord.



Hälsomiddag!

Sitter just nu och äter en riktig hälsomiddag. Det har ju pratats en massa om nyttiga och hälsosamma kostvanor i skolan nu de senaste dagarna, så jag tänkte att jag skulle göra det bäsa av det jag hade hemma till middag.
Och som blivande hälsopedagog vill jag ju själklart dela med mig av alla nyttigheter! :D

Resultatet blev
Rökt makrill. Bra protein och bra fett i form av omega3. Jäkligt gott också!
Italiensk salladsmix. Grönsaker är alltid bra!
Rädisor. Innehåller mycket c-vitamin och kalium.
Riven morot. Innehåller mycket A-vitamin. Kombinerade självklart med lite olivolja så att hela 80% av A-vitaminen tas upp istället för bara 10% ;)
Kikärtor. Proteinrik kolhydratskälla.
Turkisk yoghurt. Mjölkprodukt rik på bland annat kalcium.
Avocado. Jättebra och nyttiga fetter.
Bitar av färsk ananas till avslutning. Innehåller bland annat mycket c-vitamin. Innehåller även magnesium och kalium.

MUMS!

 


Beställning!

 

Har precis beställt Redken All Soft schampo + balsam, det kommer behövas till mitt hårprojekt. Beställde från Lookfantastic, en engelsk hemsida som säljer kända sminkprodukter, hårprodukter, hudvårdsprodukter med mera. De har jättebra priser och jag rekommenderar dem verkligen!

Kommer utvärdera schampot och balsamet såfort jag får hem dem (troligtvis någon gång nästa vecka).



Anställningsintervju

Idag var jag på anställningsintervju på Systembolaget i Gävle. Var såklart ap-nervös innan, men det gick faktiskt bra. Nu är det bara att hålla tummarna på att jag får jobbet! Det verkar som ett riktigt nice jobb :)
Håll tummarna för mig, gott folk!




Nu ska jag försöka få i mig lite mat och sen försöka plugga inför skolan imorgon.


Anställningsintervju

Idag var jag på anställningsintervju på Systembolaget i Gävle. Var såklart ap-nervös innan, men det gick faktiskt bra. Nu är det bara att hålla tummarna på att jag får jobbet! Det verkar som ett riktigt nice jobb :)
Håll tummarna för mig, gott folk!




Nu ska jag försöka få i mig lite mat och sen försöka plugga inför skolan imorgon.


Länge sen sist

Har varit sjukt inaktiv nu ett tag och jag har egentligen ingen ursäkt. Men jag vet att det ska bli bättre med uppdateringar framöver!

Det börjar hända lite saker i mitt liv nu. Våren är här, jag fyllde år igår (örjar känna mig gammal), vi läser en enormt intressant kurs i skolan just nu, imorgon ska jag på anställningsintervju och på fredag sätter jag mig i frisörsstolen för första gången på ett år.
Att gå till frissan är det första steget i mitt "projekt" jag ska börja med nu. Ni får veta vad det är såsmåningom, men det har såklart med mitt hår att göra :)




Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på tv hela kvällen, så uppdaterar mer imorgon!
Godnatt så länge!

Utgång


Nu drar jag och baby till Rocks! :D
Hörs imorgon!

Vårpromenad #2

Idag har jag och Micke inte gjort så mycket fakiskt. Det är ju ändå Långfredag, och enligt historien så ska ju denna dag vara riktigt tråkig och långsam.
Vi passade iallafall på att ta en promenad i vårsolen på eftermiddagen. Nu analkas en kväll med film och varm hallonpaj!

Smyghångel på kyrkogården




Hittade en mysig brunn







Världens bästa karl!



För övrigt så längtar jag till måndag nästa vecka så jag kan sätta igång med mitt lilla "projekt". Har inte riktigt råd att göra nåt innan det.. It sucks.

Vårpromenad och bio

Nu har vi äntligen kommit hem till älsklingen!
Måste bara säga att Alice i Underlandet var så bra som jag hade förväntat mig, otroligt välgjord! Och helt awesome att se i 3D!
Man bara måste älska Tim Burton...!

Innan bion tog vi en promenad genom Gamla stan och vidare mot Slussen. Solen kikade fram i några timmar också, och man känner verkligen att nu, nu är våren påväg!
Det är helt otroligt hur mycket jag faktiskt saknar Sthlm. Ångrar ibland att jag flyttade härifrån...

Micke <3





Håll i hatten! Det blåste en del.




Vårpromenad vid Slussen



Muppar oss innan bion



På väg hem. Micke köpte ett par nya solbrillor.
Jag passade på att ta egokort i dom!




Nu ska vi bara mysa och titta på film hela kvällen. Sen får vi se vad morgondagen har att bjuda på.
Skriver mer då!
Godnatt sålänge ^^



Snart framme i El Stockholmo...

Bara 40 min kvar nu.... När jag kommer fram kommer baby och möter upp mig på Cityterminalen, sen ska vi gå och käka kinamat. Efter det blir det nog en tur till Gamla stan och kl. 18.30 ska vi se Alice i Underlandet i 3D på Rigoletto, Stockholms största bigraf med sina 918 platser.
Nu håller batteriet till datorn på att dö, så.... Skriver mer ikväll!




På bussen

Sitter på bussen till Stockholm nu, jäkligt drygt är det. Det värsta med att åka buss är att det är så himla trångt!
Men det är relativt billigt iallafall, så det får gå...
Mamma var hem till mig imorse och hämtade nycklar, hon ska ta hand om Iris medans jag är borta. Och eftersom det är skärtorsdag idag så fick jag ett påskägg av henne, så nu sitter jag och surfar och äter godis haha.


bloglovin