Morgonpromis

Tog en skön promenad på morgonkvisten. Min förkylning har börjat släppa, och nu har jag överskottsenergi efter allt soffliggande.

Jag ska snart bege mig till gymmet med. Sen fika med en kompis.



Sjukling

Febernedsättande medicin:
B&J och Desperate Housewives.


Status atm

Mår som en låda kattpiss. Verkligen.
Förkylning från helvetet, pms och träningsvärk. Bra kombo där.
 
Jag tror förkylningen beror på att stressen jag har haft inom mig börjar försvinna. Jag har inte varit förkyld på minst ett halvår, sensommaren och hösten har varit en riktig pain in the ass vad gäller skola, jobb och ekonomin. De senaste 2 månaderna har jag stressat och grubblat alldeles för mycket. Mer än vad som kan vara hälsosamt.
Och nu när skolan är över kan jag koncentrera mig på jobbet och gå upp till heltid och få ett annat stressmoment ur vägen; ekonomin.
 
Som sagt, nu när saker börjar lösa sig och jag börjar slappna av, då bryter all skit jag har haft inom mig ut och resulterar i en redig förkylning.
Nu vill jag bli frisk och må bra både utanpå och inuti.
 
Prosit..?

Tillfreds med tillvaron

Ligger i soffan och njuter av tillvaron. Sällan jag hänger i min soffa, förresten.. Typ i varje inlägg. Kollar på Tarzan och käkar turkisk peppar.

Hade sista provet i matten idag (kompletteringen). Nu är jag helt klar med kurserna på komvux. Ni anar inte hur skönt det är.
Hade för övrigt en himla braig lördag också. Började med en riktigt rolig fest och slutade i dimman på RB. Öl och awesome människor gjorde min kväll/natt. Var sjukt bakfull när jag vaknade, men mådde jävligt gött mentalt ändå.
Gårdagen tillbringades i soffan med film och pizza. Som det ska vara en trist bakissöndag.

Livet känns faktiskt bra för tillfället. Ville bara att ni skulle veta det.


Weeeoo

TJEEEEEEEEEEEEEEEEEENNNNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!
(lovade som sagt att skrika tills lungorna sprack när jag var säker på att bli godkänd)
 
Fick precis ett meddelande från min mattelärare. Jag kommer få betyget minst godkänt, men har även möjligheten till att komplettera och få VG.
Saaay what?
 
Jag som alltid har varit askass på matte och knappt fick G i matte A.
Fy fan vad lättad jag blev nu. Nu är det bara högskoleprovet kvar att plugga till.
 

Morrn, morrn

Sov som en sten fram till 10 idag. Nu sitter jag och käkar en asgod frukost och kollar på Desperate Housewives. Var inget annat bättre på tv. Jag tänkte bege mig ut på en powerwalk om en stund, sen i eftermiddag/kväll blir det gymmet. Idag är jag hurtbulle. Mhm.
 
Lättyoghurt, müsli, hallon, banan, proteindryck och te.

Dags att pusta ut

Det är över. Nationella provet i matematik B. Det är äntligen över. Jag har stressat över det sedan en månad tillbaka. Ena dagen känna mig jävulskt säker på att klara skiten, för att nästa dag vara säker på att jag kommer kugga så jävla hårt. Mina tankar kring matten har varit som en berg- och dalbana, minst sagt.
 
Men nu är det över. 4 timmar ägnade jag åt att tortera min stackars hjärna. Och jag tror faktiskt att det gick helt okej. Men jag vågar inte "säga hej" ännu. Men när jag ser att jag är godkänd i kursen ska jag skrika "TJENA" tills lungorna spricker.
Och efter det ska jag aldrig i mitt liv öppna en mattebok igen.
 
Nu ska jag kolla på film tills jag slocknar i soffan. Är sjukt ledig imorgon, så skönt! Men jag ska förbi sjukhuset en sväng på eftermiddagen. Dags att röntga njurarna igen såhär 1 år efter operationen. Mer om detta hittar du här.
Ska se så att allt står rätt till. Och det gör det nog. Har inte haft några besvär alls sen dess.
 
Godnatt gott folk.
 
 
 

Mer skrot i kroppen

Jag följde med som moraliskt stöd till en kompis som skulle pierca sig för första gången. När vi väl var i studion fick jag världens piercingabstinens så det blev en impulspiercing för min del. Var fan 3 år sen sist, så det var på tiden.
Denna gång var det klitoriskappans tur att bli fin.
 
 
Det gjorde inte så ont som jag trodde det skulle göra, har piercat mig på mer smärtsamma ställen faktiskt. Åh, nu vill jag bara göra flera! Det blir nog ett par dermal anchors nästa gång.

bloglovin