Still no life

Nej, jag har inte dött, jag har bara fordrande inget liv. Det enda jag gör om dygnen är jobba-plugga-sova. Försöker äta nåt däremellan också.

Just nu är jag i skolan, åkte hit direkt efter jobbet och lär göra det varje dag denna vecka.
Det pluggas matte för fulla muggar och jag börjar bli rätt grötig i huvudet av alla siffror och bokstäver, men skam den som ger sig. Detta kapitel ska räknas klart IDAG. Punkt.


.

Helt gaaalen vecka.
Jag återkommer när jag har ett liv igen.

Video från Wacken

Haha, denna låt spelades friskt på Wacken i år. Den är så dålig att den blir bra. Två andra låtar som också spelades flitigt var klassiska "Now you're a man" (repris från förra året) och Team America-låten.
Dock råkade någon trampa sönder skivan.
Men det kanske var lika bra ändå..
 
 

I want more

Jag har fått blodad tand vad gäller pärlplattor. Hade helt glömt bort ur roligt det var. Så nu tänker jag dra igång ett jätteprojekt med en tavla som kommer bli nästan 2 meter hög. 60 plattor och drygt 55 000 pärlor kommer behövas.
Lär bli awesome!

Det börjar ta sig

Nu är själva pärlandet klart på självporträttet. Bara fixering och inramning kvar. Bilden är spegelvänd för tillfället, men kommer bli rättvänd när den väl är helt klar.
 
 
 
 

Dagens tips; frukost

Jag är en såndär riktig frukostälskare, har alltid varit och kommer så förbli. Mitt blodsocker är extremt lågt på morgonen, vilket gör mig sur och grining samt att jag får blodsockerfall. Jag går gärna upp någon kvart-halvtimme tidigare för att hinna med att äta en riktigt stor och bra frukost.
 
Men främsta anledningen till att jag alltid äter frukost är för att den sätter prägel på resten av dagen. Jag brukar lägga mest krut på den, och den innehåller oftast rätt mycket energi. Men det gör inget, eftersom den energin kommer att förbrukas under dagen.
Ur viktnedgångssynpunkt är frukosten också väldigt viktig. Äter du en bra och stor frukost minskar risken för överätning senare på dagen. Och ja, det är sant. Been there, done that.
 
Min frukost brukar oftast bestå av
  • 1 portion fiberhavregrynsgröt med lifrön
  • 2 dl lättmjölk
  • 1 knäckebröd med ost, skinka och gurka
  • 1 kokt ägg
  • Någon frukt eller lite bär
  • Grönt te eller kaffe
  • Ev. ett glas juice
 
På det där håller jag mig mätt i flera timmar, på lunchen brukar jag fortfarande inte vara speciellt hungrig.

Determined

Jag ska dit igen.
Jag ska ta mig fan dit igen.
 
Nu kör vi.
 


Har en galet lång arbetsdag framför mig idag. Sitter på jobbet nu och hinkar i mig kaffe innan jag börjar. Försöker bli mindre zombie.

Frukosten imorse.


I'm back

Wöö!
Jag är hemma från Wacken. Jag lever, men är sjukt sliten. Kommer med en hel redogörelse senare. Nu ska jag packa upp och sen lägga mig i soffan och återhämta mig lite.

bloglovin