Godkväll. Eller godnatt. Eller nåt.

Jag har haft fullt upp hela dagen med packning, sista-minuten-shoppning och hårfärgning.
Och hur jag ska få med mig all packning imorgon är en bra fråga. Men det får gå på nåt vänster iallafall. Imorgon vid den här tiden (dvs vid 00-tiden) är jag i full gång med festande på en buss söderut. Gött skare bli!
Imorgon ska jag upp tidigt, packa det sista, göra mig iorning och sen dra in till stan och möta upp de andra. Planen är att sitta på någon gräsplätt och dicka öl i väntan på bussen, men det verkar bli regn så vi får se hur vi gör i så fall.
 
Sjukt taggad chey?
Svar, ja.

PW

Disken är diskad och powerwalken är avklarad. Blev drygt en halv mil. Har fixat efter-powerwalk-mat och satt på första säsongen av Skärgårdsdoktorn. Tänkte ta en nostalgitripp ikväll nämligen.
 
 
 

Det är gaaalet varmt ute!

 
Har två dagar kvar på jobbet, sen är det bannemig semester! Jag måste verkligen ta tag i städningen här hemma innan jag drar till Deutschland. Är inte roligt att komma hem helt schleten och trött och det ser ut som fan hemma.
Well, börjar väl ta tag i diskberget med en gång då. Och sen ska jag ge mig ut på en promenad. Förhoppningsvis är det inte så äckligt varmt då.
 
Btw, fan vad tiden går sakta när man har något att se fram emot. Den här veckan har varit trögast i världshistorien och den är inte ens slut än. Taggar för fest på lördag och fucking Wacköön på tisdag!
 
...diska var det ja.

Shopping, sushi och köffe

Godkväll folks!
Hade min enda lediga dag idag den här veckan (ja, förutom söndag, då börjar semestern). Tänkte att jag skulle vara effektiv och storstäda och tvätta nu innan jag drar till Wacken nästa vecka. Men det blev ändrade planer. Drog till stan på shoppingrunda med en kompis istället. Blev även sushibuffé (satan så gott det var och himmel så mätt jag blev) och en fika i solen på Starbucks med två andra kompisar som kom och gjorde sällskap.
 
En helt klart värd dag. Imorgon väntar jobb. 4 dagar kvar till semester. Wööö.
 

Hurtbulle

Mitt immunförsvar har slutat existera. Jag har gått och blivit knölförkyld under natten och fått ett break out av kvisslor i fejjan. Känner mig stört fräsch liksom.
 
Men förkylning till trots snörade jag på mig löparskorna och gav mig ut på en powerwalk nu efter jobbet. Tro på fan att det började spöregna också. Så det blev bara 2,5 km idag. Kanske lika bra, för jag är helt snurrig och såsig i huvudet och luftvägarna funkar inte riktigt som de ska.
 
 
 
Ska ta och laga mig lite mat och sen mysa ner mig i soffan. Och där kommer jag stanna resten av kvällen.

Z O M B I E

Yeah, I have a thing for zombies. Deal with it.
<3
 
 










 
 
 

Saker man borde.

Jag borde diska. Och dammsuga. Jag borde resa mig ur soffan. Men orken vill inte infinna sig.
Minnen från ett svunnet liv kommer tillbaka. Jag glider iväg igen. Världen börjar bli gråskalig, jag tappar färgerna. Färgblindhet kallas det visst.
Jag tillbringar nätterna med att lägga ångestpussel och funderar över var fan mina vingar tog vägen. Ärren på ryggen lyser ännu. Någonting säger mig att jag vingklippte mig själv i ett desperat försök att passa in.
Och se hur det gick.
 
Jag och hon i spegeln bråkar varje dag. Spegeln hånskrattar.
Jag bär en svart ilska inom mig. Jag vill spotta ut ord, skrika, slå och sparka, men det enda jag kan göra är att le och tränga undan raseriet. Som ett injicerat gift pulserar hatet runt i mina vener. Blandas med syre och röda blodkroppar. Jag försöker skrika, men luften sätter sig i halsen och jag hostar upp glassplitter istället.
I hela mitt liv jag har snubblat framför mållinjen. Skrapar upp armbågar och knän alltmedan misslyckandes sveda intar min kropp.

Second choise. That's all.
Vad du än gör, gör inte om det du gjorde sist.
Inte så jävla lätt att leva i nuet när det förflutna ständigt gör sig påmint. Minnen som river upp gamla saker. Saker jag skjutit undan någonstans längst in i mitt undermetvetna.
 
Ja, jag tycker fortfarande om dig. Jag vet bara inte om det är bra eller dåligt.
 
Jag borde bli mindre misstänksam. Borde ge folk en chans. Låta dom komma närmare. Men rädslan över att bli sårad är för stark. Därför kommer jag fortsätta förutsätta att alla killar är svin och att jag inte går att älska.
 
Nu är det fanimig dags att röja upp i det här sunkhålet. Trycket över bröstet försvann när ångesten fick dansa över tangenterna. Jag fick ventilera.
 
Gammal bild, 2006.
 

Endorfiner, I love you!

Glest med uppdatering här.
Förra veckan var helt insane. På 8 dagar festade jag 6 av dem och jobbade däremellan samt pysslade på Wackentrjörna. Hade inte så mycket tid för annat än jobb, sömn och alkohol.

Den här veckan har varit betydligt lugnare och så kommer det nog förbli månaden ut.

Anyway, jag har trappat upp träningen nu. Kom precis hem efter en halvmil powerwalk. Det kommer förmodligen bli en daglig rutin, samt styrketräning 2 gånger i veckan. Planen är att skala bort 3 kg tills Wacken. Har lagt på mig lite väl mycket de senaste månaderna och jag mår inte bra av det.

Jag blir så sjukt nöjd/tillfreds/glad när jag tränar, bara det är anledning nog att fortsätta. Älskar verkligen när endorfinerna flödar.


Minisemester (bildbomb)

De senaste dagarna har varit helt awesome. Mamma och hennes karl hade hyrt stuga i Uddevalla, så i söndags plockade de upp mig här hemma i Göteborg. Vi åkte först förbi återvinningscentralen så jag fick slänga min gamla tjocktv och diverse annan elektronik.

Sen åkte vi vidare till Uddevalla och stannade på Ica Maxi i Torp köpcenter, handlade kött och salladsingridienser. När vi kom till stugan tände vi grillen direkt och slängde ihop en asgod sallad. Och stugan de hade hyrt var den sötaste, gulligaste, mysigaste och bästa stugan jag någonsin sett. Och utsikten var underbar.

Utsikt från altanen.

 

Från altanen.

 

Inglasad del av altanen

 

Separat toalett och ducsh.

 

Nomnom, grillat.

 

Framåt kvällen fick jag och mamma för oss att prova fanta med rosé och det var fan det vidrigaste jag smakat. Smaken påminde om blodapelsin, något jag verkligen inte tycker om.
Anyway, under kvällen spelade vi Yatzy, drack vin och hade det bra. Vi tog en sväng ner till stranden (ca 50 meter) och plockade snäckor.

 

Gillar hur månen speglar sig i vattnet.

 

På måndagmorgon spöregnade det, men vi bestämde oss ändå för att åka till Lysekil och sedan vidare till Smögen. I Lysekil strosade vi omkring på gatorna och vid hamnen i drygt en timme, sen tröttnade vi och åkte vidare till Smögen. Vid det laget hade det börjat spricka upp och det blev riktigt soligt.
Väl i Smögen gick vi omkring i hamnarna och letade upp en bra fiskerestaurang. Jag åt världens största landgång med skaldjur. Orkade typ halva, sen tog det stopp. Vi var även förbi fiskebutikerna och köpte både vanliga räkor och rökta räkor. Ett och ett halvt kilo blev det sammanlagt. Och såklart aoli till det.


Smögen

När vi kom tillbaka till stugan fördrev vi tiden med att spela Yatzy och Chicago, sen tog vi en promenad på stranden och plockade ännu fler snäckor. Jag hittade en liten genomskinlig sten (såg typ ut som en slipad glasbit).
Häftigt, tänkte jag och skulle plocka upp den när jag upptäckte att "stenen" var mjuk som gelé och slemmig. Släppte den illa kvickt och kollade närmare på den och kom fram till att det var en manet, haha.





Efter promenaden gick vi tillbaka till stugan och föråt oss på räkor, bröd och vitt vin.
Nomnom.



På tisdagsmorgonen gick vi upp tidigt eftersom jag skulle jobba. Mamma och hennes man skulle göra Göteborg, så jag fick skjuts in till jobbet.
Efter jobbet åkte jag in till stan och mötte upp dem igen och tog en fika i solen på Starbucks.

De här dagarna blev som en liten minisemester, en välbehövlig sådan. Har haft det hur bra som helst, men nu är jag tillbaka till den grå vardagen igen.

Men den här veckan ser ut att bli ganska awesome ändå. Var ut och tog en öl med ett par kompisar igår och på fredag ska jag och Lindanummerett ta en heldag till att fixa Wackentröjor samt ut och dricka öl på kvällen. Resten av helgen kommer även den ägnas åt pyssel med tröjorna.




bloglovin