Titta vad jag fick hem i brevlådan idag! :D


Faildag

Igår var fan sämsta dagen evah. Fo real.
Mina solbrillor gick sönder, glömde ciggen hemma, höll på att missa bussen till jobbet, fick stressa arslet av mig på jobbet, jobbade över 45 min, mobilen la av helt utan anledning, trodde jag glömde min foundation på jobbet (men gissa vad jag hittade längst ner i väskan i morse?), tog fel buss hem och var hemma vid 23-tiden.
Allt var bara fail fail fail igår. Jag hoppas på att den här dagen blir bättre.
Enda lediga dagen på hela veckan. Jag borde göra nåt vettigt, men jag vet inte om jag orkar.

Lycka är att vara på festival

Japp, det blir Wacken i år igen. 4e året i rad nu!


No no no noooo!

Min tv gick sönder igår :( På-knappen har varit glapp sen jag fick tvn och man fick stoppa in en avklippt tops i mellanrummet så att knappen skulle sitta på plats.
Men igår när jag skulle göra det så sprakade det bara till i tvn, det började ryka och lukta bränt. Jag fick panik och drog ur kontakten, sen rörde jag inte tvn på ett tag. Var skiträdd att få en stöt haha. Efter ett tag ville jag prova om det gick att starta den, så jag satte i kontakten och provade starta den. Men ingenting hände. Så nu är min tv stendöd :(

Inte för att det gör så mycket egentligen, jag hade ändå tänkt köpa en ny. Men det får nog vänta ett tag iallafall.


... and I lol'd


Snart är dom mina!

Mawha!


Metal, huh?

Jag känner mig extremt ometal för tillfället. Sitter och lyssnar på en låt med Per Gessle (omg?) om och om och om igen.
Fast just den här versen stämmer ju rätt bra.






Midsommar imorgon

Snacka om inaktiv dag. Jag har tillbringat mestadele av den i soffan framför datorn och tvn. Vid 17-tiden slog det mig att det kanske vore smart att ta en sväng förbi Systemet innan helgen. Jag har dock absolut ingenting inplanerat inför midsommar och resten av helgen. Någonting kanske dyker upp, annars får jag väl sitta på balkongen som en miserabel människa och dricka öl i min ensamhet haha.

Blev överlycklig när jag såg att dom hade min favoritsommaröl i sortementet!



Jag blev förövrigt nöjd med mina ögonbryn idag haha. För en gångs skull liksom. Jag brukar alltid störa mig på att dom aldrig blir precis exakt likadana, det är alltid nån millimeter hit eller dit som är fel. Inte för att nån annan ser det, men jag kan störa mig något så grymt på det.
Håret blev desto mer fail. Men whatever!


Flögging Mölly @Liseberg

Hemma igen efter en kväll på Liseberg och Flogging Molly. Har bara en sak att säga; amazing!
Nu är jag mätt (vi svängde förbi Max efteråt och käkade), trött och glad. Idag har varit en riktigt bra dag.
Men dagens höjdpunkt måste jag säga var mellan halv 3 och halv 4 idag. Åsm. Very åsm, yes. Fler såna här dagar, tack!


Och såhär såg man ut.
Skitig spegel deleuxe.
Plus att håret blev rätt fail,
men lika glad är jag för det!







...och abstinensen växer.

Vitaminkick deluxe

Slängde precis ihop en awesome fruktsallad med honungsmelon, kiwi, banan, passionsfrukt, färska jordgubbar och vaniljkesella.


Känns som om min stackars kropp behöver alla vitaminer den kan få efter att ha levt på alkohol och snabbmat hela helgen.
Imorgon blir det gymet också. Hurtbulle. Mhm!

Men ikväll ska jag bänka mig framför en massa Family Guy och kanske någon film.


Kittytalk

Funderar på om jag ska skaffa katt igen. Jag saknar att ha en lurvboll vid min sida att mysa med. När jag var 5 år gammal skaffade våran familj katt för första gången och redan då blev jag frälst. Den katten, en renrasig perser vid namn Lubbe, skänkte mig mycket glädje under 11 år.

Lubbe, renrasig perser. (I brors knä)

Den andra katten i mitt liv var Iris, en kritvit döv katt. Hon var inte min, utan jag tog hand om henne i några månader i början av 2010 åt en vän till mig. Tyvärr finns hon inte kvar alls längre..

Iris, blandras. (Myser i en pappkasse, haha)

Strax därefter fick jag köpa min väns andra katt (samma ägare som till Iris) eftersom de två inte gick ihop. Katten hette Sigge och var en blandning mellan Maine Coone och Ragdoll. Och charmigare katt fick man leta efter! Det syndes verkligen att det var ragdoll (trasdocka) i honom haha!




Sigge, blandras Maine Coon/Ragdoll <3

Sedan blev jag tvungen att flytta hem till min mamma och yngre bror som också bodde där är allergisk mot katter, så tyvärr blev jag tvugen att sälja Sigge. Det gjorde riktigt ont i hjärtat, men jag vet att han kom till ett bra hem.

Jag är verkligen en kattmänniska och kommer antagligen ha katter under hela mitt liv. Jag gillar deras självständighet, det faktum att de kan komma och gå som de vill, men samtidigt kan ge så förbannat mycket kärlek. Jag tycker väldigt mycket om hundar med (eller alla djur för den delen), men det är något riktigt speciellt med katter. Och jag gillar't!


En sån här katt vill jag ha! Haha ^^


I haz no life

Hahaha, jag dog!

Totally min humor.

Nu ska jag ta tag i saker här hemma. Ska sätta igång med att diska, städa och handla. Och sen ta en promenad.
Nu. Eller snart. Typ nu. Om en stund.
Strax.

Festivalhelg

Sjukt schleeten efter helgens bravader, kan jag säga!



Satte på partyhumöret redan i torsdags kväll efter att jag hade plockat upp Emelie på centralen. Vi åkte hem till mig, gjorde oss iordning, drack vin och white russian. Sedan bar det av till da rockz bar och det blev ett jävla hålligång. Drinkarna flödade, humöret var på topp.
Fyllekäkade efteråt (i vanlig ordning), sedan fick vi, plus grabbarna rock, för oss att dra hem till mig på efterfest. Det blev en efterfest som slutade med en massa drama kl. 8 på morgonen -.-

Dagen efter sov jag och Emelie till halv 4 på eftermiddagen, haha! Vi fick mer eller mindre panik, eftersom vi skulle hinna göra oss iordning, dricka, samt ta oss till festivalområdet innan de band vi ville se började spela. Vi kom dit i lagom tid och jag hade en jättefin kväll. Enda nackdelen var att jag frös som en jävla jude, men det gick bra ändå.
Efter att System of a Down hade spelat skulle vi ta bussarna från området in till stan. Det gick ju bra.. not.
20 000 pers och typ 20 bussar kan inte sluta i annat än kaos. Vi fick stå och vänta i typ 2 timmar. Fett ovärt..
Deckade direkt när vi kom hem.

Lördagen var bättre, förutom att det regnade en massa. Jag och Emelie vaknade i skaplig tid och åt en rejäl frukost. Sen tog vi taxi till festivalen vid 15-tiden och var där fram till 01.00 på natten. Hade ännu en fin kväll (förutom att det regnade) och jag ville aldrig att den skulle ta slut.
But it did anyway..

Tog inte en enda bild under helgen faktiskt. Det är sjukt olikt mig! Brukar komma hem efter festivaler med hela minneskortet på kameran fyllt.
Jaja, så kan det gå.
Sitter fortfarande och funderar på om jag ska slå till med Wacken också, men jag har ingen att åka med. Känns läskigt att vara där själv bland en massa galna tyskar, haha. Vi får la se.

Och nu börjar jag få skrivkramp of doom, så ska ta och våldgästa duschen istället.
So long, everyone!

Stressad


Var in till stan tidigare idag och fixade mitt Metaltown-armband samt bussarmband. Passade även på att införskaffa provianter inför helgen. Mhmmm.

Just nu sitter jag med en massa hårfärg i skallen och har en massa blöt tvätt i tvättstugan. Börjar känna mig något stressad, har massor att göra.
Ikväll kommer Emelie med tåg från Gävle, så ska vara på stationen vid 21-tiden och plocka upp henne. Ska bli grymt kul att träffa henne igen :) Helgen kommer bli awesome!

Lilla Stjärna


Awesome!
En helt underbar (och periodivis hemsk) historia skriven av John Ajvide Lindqvist.
Den karl kan verkligen konsten att skriva,
konsten att fånga sina läsare.
This gives me fucking chills.

Nu ska jag börja lyssna på Tjärven, vilket också är en bok skriven
av Herr Ajvide Lindqvist, men den finns bara som ljud- eller e-bok.

Jag rekommenderar verkligen alla att läsa hans böcker.
Stephen King, släng dig i väggen!

Whatever

Jag känner mig begränsad.
Fångad.
Jag vill leva ut.

That's all.


bloglovin