Gårdagen


Igår var en riktigt bra dag. Jag var först till gymmet och rev av ett riktigt bra bröst/axlelpass.
Senare på eftermiddagen satte jag mig på en buss och åkte runt typ hela staden. Det är avslappnande att åka buss utan något bestämt mål ibland.
Jag hamnade till slut i Slottsskogen och bestämde mig för att ta en promenad i det fina vårvädret. Gick upp till utkiksplatsen och satt där en bra stund medan solen sjönk mer och mer på den klarblå himlen. Och med Winnerbäck i lurarna kände jag mig lugn och harmonisk och... ja, nästan lycklig. Det var skönt att få promenera omkring för sig själv, rensa tankarna och filosofera.




Efter promenaden åkte jag in till Brunnsparken igen och mötte upp Mr L. Vi gick vidare till en indisk restaurang och åt middag och sedan tog vi en sväng förbi RB. Väl där blev det en öl innan jag var tvungen att åka hem och sova eftersom jag var upp tidigt och jobbade idag.

För att summera det hela så var gårdagen awesome. Jag behövde verkligen en sådan där dag.


Bättre


Det är som att mitt psyke har hållit andan för att inte råka andas in dödliga virus från den kaotiska tillvaron jag befinner mig i.
När allt väl börjar ordna och lösa sig pustar psyket ut och jag åker på en mental influensa istället.
Helevet.

Jag får sådana där ryck ibland då jag råkar ut för en emotionell faceplant. Störtar med huvudet före ner i mörker och misär.
"Varför mår du dåligt?" är en mening jag alltid får höra när jag gör mina störtdykningar. Ska jag vara ärlig så vet jag inte. Jag kan få ångest helt utan självklar anledning.
Humörsvängningar deluxe. Kan vända från euforisk till suicidal på två röda. Och lika snabbt tillbaka igen.



Jag vill bara informera att jag mår bättre nu. Dock inte helt bra.
Tack till alla vänner och bekanta som bryr sig. Det uppskattas verkigen.


Jag stinker ångest


Jag är skadad och vet inte hur jag ska bete mig i sociala sammanhang. Jag är bitter på livet och spyr ut min ångest (bokstavligen) när jag inte orkar mer.

Jag kan inte era sociala regler, jag känner mig malplacerad och awkward när jag inte gör eller tycker "som man borde".
Jag vill gråta sönder, för jag hatar den jag är. Jag hatar att jag är så förstörd, att jag inte kan lita på människor. Att folk tror att jag är otrevlig eller inte bryr mig, när jag egentligen bara inte vet hur jag ska hantera situationen.

Helt jävla fuckad är jag och jag borde dö.
Hoppas på en bussolycka på väg till jobbet imorgon.




Och detta inlägg kommer jag säkert radera imorgon när jag inser hur jävla patetisk jag är och att inte en jävel bryr sig.
Hejdå.

Omnomnom!


Uppdateringsinlägg


Okej, här kommer ett såndär tråkigt uppdateringsinlägg utan bilder.

Jag är bakfull.

På en torsdag. Klockan halv 6 på eftermiddagen.
Jag skulle ju bara ut och ta en öl eller två med några kompisar igår. Det blev fler än så och jag blev sketafull.
Usch, ska aldrig dricka igen!

Nu håller jag på att laga mat; marinerad kyckling i ugnen med klyftpotatis och sås. Spännande, huh?

Annars då?
Jodå, har börjat plugga mina två kurser (naturkunskap B och matte B) på komvux. Fattar inte riktigt hur det ska gå med matten, jag stod som ett jävla frågetecken igår på första lektionen.
Så försökte jag mig på att räkna lite idag med. Gick sådär, va.. Inte så smart att försöka förstå sig på matte när man är bakfull.

Imorgon kommer lönen också!!!!! Me happi happi!
Med tanke på att jag inte har haft någon inkomst sen i november förra året så är det fan på tiden att jag drar in lite cash. Har känt mig så fruktansvärt nere de senaste månaderna på grund av det.
MEN INTE LÄNGRE! YÄÄÄY!

Ska bli bättre på att blogga också. Försöka iaf. Har inte haft någon ork eller lust med det nu pga jag har mått dåligt och varit stressad över ekonomin, skolan och tillvaron i allmänhet.

Nu ska jag snart käka och kolla på The Middle (ny favoritserie, för övrigt!)

Mycket på gång


Jag har sjukt mycket grejer på gång just nu. Idag har jag varit borta hela långa dagen, har bland annat jobbat och fixat en massa grejer.
En av grejerna var ett informationsmöte på komvux och om kurserna jag ska börja läsa om två veckor. Jag är sjukt taggad på att börja plugga igen och dessa kurser jag ska läsa är bara ett delmål på vägen till mitt stora mål i livet. Eller ja, ett av mina stora mål i livet :P

En annan grej jag har fixat idag kommer ge mig vuxenpoäng sen, haha! Men det vill jag hålla för mig själv tills det är helt färdigt.

....andas. En sak i taget.
Jag har så lätt för att stressa upp mig och ha 1000 grejer på gång samtidigt och det slutar bara med att jag rör ihop allt.

Ska tillbringa måndagskvällen med att kolla på The Walking Dead och äta choklad.
Det börjar bli en fin måndagsvana!

Förresten, hela dagen igår satt jag och fixade med en ny design till bloggen. Det är fortfarande lite kvar att göra, men förhoppningsvis så blir den klar den här veckan.

bloglovin